Boyana

Качество и лукс в сигурна среда

Проектът Boyana Luxury Residence е сгушен в полите на Витоша, сред чист въздух, спокойствие и комфорт. В хармония с природата BLR ти предлага здравословна среда и удобства на длан разстояние в елитния квартал Бояна.

В близост до комплекса ще откриете и големи супермаркети, търговски центрове, детски градини и училища. Boyana Luxury Residence се намира на 15 минути от центъра на София.

<iframe width="1120" height="630" src="https://www.youtube.com/embed/2CsgdGk4fpY" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Комплексът

Комплексът

Комплексът се състои от 13 еднофамилни къщи на 3 етажа, разположени върху обща площ от 4 290 м2. Комплексът ще разполага с 10 броя къщи „близнак” и 3 редови къщи. Къщите разполагат с индивидуално дворно пространство за отдих сред природата и споделени мигове с любимите хора.

Къщите

Всяка къща разполага на сутерена с индивидуални двойни гаражи, на партера са обширни дневни с трапезарии и кухненски бокс, общо 4 спални за комфорта на твоето семейство и тераси, от които заедно да се наслаждавате на живописната Витоша с нейната палитра от цветове през различните сезони и на София и слънчевите куполи на Александър Невски.

Строителството на проекта започва през 2020 година, като се предвижда то да завърши през 2021 г.

Къщите ще бъдат с изчистена и модерна визия и прецизност на детайлите, допълващи заобикалящата ги природа. Всяка една ще бъде изградена като „Умен дом“, предлагащ всички удобства за модерното семейство.

garage
block

Предимствата

Инфраструктура: Предвиден е автомобилен и пешеходен достъп на две места, като автомобилният ще бъде решен с вход и изход чрез обиколна алея
Технически инсталации: Водопроводна инсталация за студена и топла вода, канализационна инсталация, ел. инсталация, както и инсталация за отопление чрез котел на газ.
Конструкция: Монолитна стоманобетонна
Фасада: Керамични тухли с топлоизолозация. Финишно покритие от силикатна мазилка с декоративна фуга; на места и частична облицовка от HPL и камък на лепене
Външни настилки: Пътеки с плочи на тревна фуга
Озеленяване: Тревни площи с храстова и висока растителност

Архитектурно студио на комплекса

 

Архитектурно студио ИДИА работи по разнообразни проекти на българския пазар от 15 години, като главен фокус са жилищно строителство, хотели и интериори. 

Едни от най-значимите им проекти са:

  • Жилищни сгради в гр. София – к-с Гардения, кв. Младост (25 000 м2 РЗП);
  • Апартаментен комплекс в гр. Каварна – (50 000 м2 РЗП);
  • Хотелски комплекс, Тасос Гърция – (9 000м2 РЗП);
  • Хотелски комплекс –„Афродита“, Златни Пясъци.

В портфолиото си студио ИДИА разполага с разнообразни жилищни сгради, еднофамилни къщи и комплекси от еднофамилни къщи в град София. Притежават богат опит в интериорния дизайн и изработването на индивидуални и типови интериори, създавайки функционални пространства, изпълнени с уют и хармония.

Интериорно студио INDORIO

 

Aрхитектурно студио INDORIO създават дизайна за вас. Работейки по разнообразни интериорни проекти на българския и чуждестранния пазар, те съчетават последните тенденции на дизайна с практичността, която всеки търси.

Някои интересни проекти, в които са имали участие и съвместна работа с други дизайнери през годините:

  • Хотел Cook’sClub– Слънчев бряг;
  • Жилищен комплекс Tintyava 80 - София;
  • Клуб Аристократ – Лондон.

На страницата на INDORIO можете да разгледате разнообразни интериорни и екстериорни проекти. Научете повече за дейността, която извършват архитектите и дизайнерите, за да постигнат желаните резултати в блога на студиото.

Ако желаете да се информирате за цени и условия при изпълнение на интериорен дизайн за къщите в Boyana Luxury Residence, можете да го направите на телефон 0895 664 567.

garage
block

Бояна

Освен един от най-елитните квартали на София, Бояна съхранява в себе си и късчета от историята на България. Върху скалистите възвишения на Момина скала се намират останките от средновековната Боянска крепост. В Бояна се намира и Боянската църква – една от най-големите културни и духовни ценности. Тя е включена в списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО . Църквата е била част от извънградската резиденция на севастократор Калоян, управител на Средецка област през XIII век.

През 1938 г. е създадена Голямата градска община на София, а към нея е присъединена Бояна, която се превръща в квартал на Столицата през 1961 г.

Бояна е изходен пункт за туризъм в планината.

Природата

София

София е Европейската столица в най-голяма близост до планина. Бояна е бижуто в подножието на Витоша с чист планински въздух, смесена гора и множество природни забележителности в района, като Златните мостове и Боянския водопад. В местността „Дрендариума” можете да релаксирате сред 145-те дървесни видове. 

Витоша

Близостта на квартала с планината дава възможност за приятни семейни разходки по някоя от множеството еко пътеки, разкриващи живописната красота на Витоша, а през зимата можете да се насладите на ски пистите. Вечерите са чудесно време да потънете в светлините на София от птичия поглед на Копитото. 

garage
block

Забележителности

В близост до квартала ще откриете забележителната Боянска църква и един от най-големите музеи на Балканите – Национален историческия музей. Можете да се разходите до Царската ботаническа градина или до един от най-красивите храмове – Драгалевския манастир. 

Бизнес, развлечения и пазаруване

Множество бизнес сгради, търговски центрове, хранителни вериги и ресторанти са на минути разстояние от Boyana Luxury Residence. В търговския център BULGARIA MALL можете да отидете на шопинг, да обядвате или да прекарате ценно време с децата си в развлекателния център в мола.  Комплексът се намира и на 15 минути от центъра на Столицата и забележителностите и удобствата, ситуирани в него. 

interior